supervisie

Als je interesse hebt in een methode die gericht is op het leren van werkervaringen, dan is supervisie de oplossing. Dit is speciaal handig voor professionals die veel werken met mensen. Als jij dat ook doet, dan weet je dat er bepaalde tools nodig zijn. Werken met een computer is tenslotte toch weer heel anders. Dit leren gaat via allerlei lagen. Het voordeel daarvan is dat je echt diep gaat. Zo wordt het resultaat beter verankerd en weet je zeker dat je de kennis en vaardigheden niet zomaar weer kwijt bent. Het gaat voornamelijk om jouw persoonlijke leervragen. Iedereen heeft tenslotte zo zijn eigen doelen en knelpunten. Uiteraard wil je niet levenslang gecoacht worden. Je wordt daarom ook je eigen interne supervisor.

supervisie

Individueel of in een groep

Als je interesse hebt in supervisie, dan kan dat via een individueel traject. Het gaat dan om ongeveer 12 bijeenkomsten. Deze duren allemaal 60 minuten. Ga je liever voor een groepstraject, dan kan dat ook. Er zijn dan maximaal 4 personen aanwezig. Tijdens de supervisie ben jij de supervisant. Jij staat centraal. Alles vindt plaats binnen de context van jouw eigen baan. Zo leer je het meest en kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen.

supervisie

Een verbeterde versie van jezelf

Het is belangrijk om aan jezelf te blijven werken. Misschien heb jij heel veel last van perfectionisme. Samen met de supervisor onderzoek je hoe dat komt en ook hoe dit jouw werk beïnvloedt. Door hier verder aan te werken, word je absoluut een betere professional. Als je interesse hebt, kun je op de website ervaringen van andere mensen lezen. Misschien twijfel je helemaal niet meer, maar denk je supervisie is echt iets voor mij. Vraag dan vandaag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.