rollator

lichtgewicht rollatorHet onderwerp van vandaag is lichtgewicht rollator. Ik ga het hier vandaag over hebben omdat mijn moeder sinds kort een lichtgewicht rollator heeft. Mijn moeder had de laatste tijd namelijk steeds meer pijntjes met lopen. Ze dacht zelf dat dit wel goed zou komen maar ik zie zelf dat het alleen maar slechter wordt. Mijn moeder doet nog erg veel zelf, eigenlijk bijna alles. Ze gaat ook vaak nog naar de stad om haar dagelijkse spulletjes te kopen en dit wil ze natuurlijk wel blijven doen. Toen ik begon over een rollator vond ze dit in eerste instantie eigenlijk ook niks.

Ik ben daarom ook opzoek gegaan naar een model dat licht is en er modern uitziet. Ik ben daarom het internet opgegaan en hier hoopte ik het juiste product te kopen. Tijdens mijn zoektocht naar het juiste product kwam ik erg veel aanbieders tegen. Uiteindelijk kwamen we uit op de website van Uw rollator. Hier vonden we een rollator die niet al te zwaar is. Hierdoor zou mijn moeder hem bijvoorbeeld mee kunnen nemen in de bus en zo zou ze nog overal naartoe kunnen komen.

lichtgewichtZe is er blij mee!rollator

We bestelde het ding meteen en de volgende dag kwam hij al in huis. Mijn moeder was er eerst dus fel op tegen maar inmiddels vindt ze hem ideaal. De pijn in haar rug wordt bijvoorbeeld al minder en ze kan nog steeds overal naartoe. Ik ben blij dat ik de rollator voor haar gekocht heb.