meiden De laatste tijd is het maar moeilijk om een goede kapsalon te vinden. Ze schieten met paddenstoelen uit de grond, maar ze verdwijnen ook erg snel. Aangezien je de laatste tijd vaak positieve reacties hoort over barbershops was ik opzoek naar een barbershop bij mij in de buurt. Ik ben toen gaan kijken op internet onder barbershop zeeland. Ik kwam vervolgens uit bij kapsalon-axel.nl. Over dat bedrijf staan ontzettend veel positieve recensies. Zo staat er dat ze een goede service hebben, de tijd voor je nemen en kwaliteit leveren. Persoonlijk vindt ik dat erg belangrijk!

Contact opgenomenharen wassen

Op de website staat het telefoonnummer vermeld waar ik vervolgens heen heb gebeld. Aan de telefoon werd ik erg prettig te woord gestaan. Je kon duidelijk merken dat ze professioneel te werk gaan en dat gaf mij veel vertrouwen in een goede afloop.

De behandeling

Tijdens de behandeling werd ik perfect geholpen. De meneer paste zijn kniptechniek aan aan mijn haar en op deze manier heeft hij mijn wenselijke kapsel geknipt. Ik kreeg ook nog een optie om mijn haren aan mijn oren, tussen mijn wenkbrauwen en in mijn neus weg te halen. Aangezien ik nog niet wist wat ze precies zouden doen, heb ik er toch voor gekozen om het te doen en dat was echt geweldig. Ik voel me nu een paar jaar jonger. Het is daarom ook echt een aanrader om naar barbershop zeeland te gaan. Alle voorzieningen zijn perfect en ze leveren goed werk!