Helios Klinieken

Persoonlijke zorg van goede kwaliteit moet voor iedereen toegankelijk zijn. Helios Klinieken geven deze zorg in moderne klinieken een persoonlijke omgeving. Ons gespecialiseerde zorgaanbod is de basis voor behandelmethodes waarbij we de beste kwaliteit leveren. Al onze behandelingen en medische diensten worden continu onder de loep genomen, om op deze manier een fundering te leggen voor continue verbetering. Dit systeem hanteren we bij elke soort behandeling, of dit nu een poliklinische behandeling is of een opname in één van onze klinieken.

Patiënten uit de hele wereld

Helios Klinieken

Medewerkers in Krefeld begeleiden patiënten uit de hele wereld, Nederlandstalige medewerkers beantwoorden graag al je vragen. Alles op het gebied van de opname worden door de medewerkers geregeld, heb je problemen met de communicatie met de arts dan staan zij ook voor je klaar. Helios Klinieken is meer dan alleen maar een behandeling ondergaan. Er zijn speciale spreekuren voor patiënten die uit Nederland komen en een behandeling moeten ondergaan. Over het algemeen is een afspraak binnen twee weken mogelijk. Wanneer je een nieuwe knie of heup nodig hebt is daar een apart spreekuur voor in de kliniek.

Helios Klinieken

Helios beschikt ook over een behandelcentrum voor prostaatkanker. Dankzij de nieuwste methode wordt dit nauwkeuriger en sneller opgespoord. De moderne technologie maakt het mogelijk om beeldvormingen samen te voegen. Beelden van een MRI onderzoek worden voor een biopsie overgebracht naar het ultrageluid beeld. Dankzij de voordelen van deze methode kunnen we de gebieden, die ervan verdacht worden dat het om een tumor gaat nog eerder lokaliseren. Per jaar worden op deze manier ongeveer 250 kankerpatiënten behandeld in onze kliniek.