Zonder slaap kan een mens nu eenmaal niet en omdat mijn man al jaren erg zwaar snurkt verdwijn ik dikwijls in de nacht naar de logeerkamer. Dit mag eigenlijk niet de bedoeling zijn maar omdat ik ook alert moet zijn op mijn werk kan ik niet telkens oververmoeid aankomen met een kort lontje als gevolg en ook concentratieproblemen. Zowel mijn man en ik kunnen hier eigenlijk beiden niets aan doen. Maar toch moest hier wel een oplossing voor te vinden zijn? En dus ben ik eens op zoek gegaan op internet en kwam ik al snel terecht op deze site en wel bij de Nederlandse Snurkpoli – Apneu, want dit is echt wat mijn man heeft. Ik kon bij de Nederlandse Snurkpoli – Apneu alle klachten vinden waar wij eigenlijk ook al jaren mee strubbelen. En dan is dit wel prettig om allemaal te lezen omdat je je al snel voelt begrepen. En wat ook zo prettig is, is dat de Nederlandse Snurkpoli – Apneu zelfs een oplossing kan bieden. Nou met dit verhaal ben ik naar mijn man gegaan en gelukkig nam hij dit serieus en was dan ook zeker wel van plan om dit probleem nu maar eens goed aan te gaan pakken.

De Nederlandse Snurkpoli – Apneu had ik gevonden

Er zijn een hoop mensen die zwaar snurken. En als je dit op een verjaardag in de groep gooit dan ontstaan hier al snel flinke discussies over. Ik ben dan ook zelf een zware snurker en toen mijn man aan het vertellen was hoe vaak en hard ik snurk bedacht ik mij hoe vervelend dit voor hem moet zijn. Want ik merk hier de volgende dag eigenlijk vrij weinig van. Maar toch liet deze vervelende kwestie mij niet meer los en ben ik eens op zoek gegaan naar een eventuele oplossing en zo kwam ik bij de Nederlandse Snurkpoli – Apneu terecht. Hier kon ik al snel lezen dat ik echt last heb va apneu omdat ik echt al de klachten kon terug vinden zoals mijn man deze altijd beschrijft, want bijvoorbeeld de ademstop zoals dit heet, komt meerdere in de nacht voor en ik kan mij dan ook zo voorstellen dat dit best beangstigend kan zij. En daarom is het nu dan ook echt tijd om hierin actie te ondernemen. En dus ben ik telefonisch contact gaan zoeken met een vestiging van de Nederlandse Snurkpoli – Apneu en al snel stond er een afspraak en had ik hiermee de eerste stap gezet om van dit lastig probleem af te komen.

De Nederlandse Snurkpoli – Apneu kon ons echt helpen

Wij hebben de hulp ingeschakeld van de Nederlandse Snurkpoli – Apneu en wij zijn hier erg tevreden over omdat wij goed begeleid zijn in het snurk probleem van mijn man. Ik spreek maar over “wij” omdat even heel crue gezegd ik er misschien nog wel het meest last van heb. Mijn man heeft het eigenlijk helemaal niet in de gaten, wel is hij erg vaak moe zodra hij wakker wordt en dit heeft allemaal te maken met die verkeerde ademhaling wat ook een rol speelt bij het zware snurken. Ik ben dan ook echt zo blij dat wij bij de Nederlandse Snurkpoli – Apneu konden aankloppen en echt begrepen werden met de herkenning hiervan en zo is mijn man het traject ingegaan wat ook nog eens volledig wordt vergoed door de zorgverzekering van mijn man. En al snel vroegen wij ons af waarom wij nier eerder dit traject in zijn gegaan. Enfin, de eerste stappen waren gezet en al snel kwam er duidelijkheid over welke methode mijn man zou kunnen helpen om weer goed te kunnen slapen met mij ernaast en vervolgens uitgeslapen en wel de dag te mogen beginnen.