Je hebt heel veel baat bij het worden van patiënt bij een tandartsenpraktijk. Een goede tandarts zorgt er niet alleen voor dat je gebit regelmatig gecontroleerd wordt, maar er worden ook behandelingen uitgevoerd als dat nodig is. Heb je bijvoorbeeld kiespijn of zit er al een tijdje iets dwars in je mond? Dan is het wel zo prettig als je een  tandarts hebt waar je aan kunt kloppen. Hoe werkt het aanmelden bij een tandarts en welke kun je kiezen?

Je kunt in ieder geval iedere tandarts kiezen die patiënten aanneemt. Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven? Dan kun je kiezen voor een goede tandarts waar je nog wel terecht kunt. Via de website kun je je gemakkelijk aanmelden via het formulier. Hier vul je jouw gegevens in. Ook dien je aan te geven wanneer je laatste tandartsbezoek was en of je op dit moment last hebt van een tandheelkundige klacht. Wanneer het formulier is ingevuld en verzonden wordt er vanzelf contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak.

Het belang van een goede tandarts

Nu je een patiënt bent bij een praktijk, wordt je ieder half jaar of ieder jaar opgebeld voor het maken van een nieuwe afspraak. Tijdens deze controle wordt er gekeken naar de staat van jouw gebit. Wordt er een gaatje ontdekt of moet er een andere behandeling plaatsvinden? Deze wordt opnieuw ingepland! Zo weet je zeker dat iedere tandheelkundige klacht netjes wordt opgelost. Er zitten veel voordelen aan het hebben van een goede tandarts!