Mijn opa is deze week overleden, hij was al heel lang ziek dus het zat er al aan te komen. Ik kan nog steeds niet geloven dat hij er gewoon niet meer is. We zijn natuurlijk heel verdrietig maar we zoeken nog een mooie uitvaartverzorging in Arnhem. Ik kwam de website ilya-uitvaartzorg.nl tegen en deze ziet er heel professioneel uit dus ik besloot te zoeken naar de verschillende locaties. Ze hebben een locatie is Oranje-rie Rosendael, Rozendaal, Tuin de Lage Oorsprong, Oosterbeek, Theehuis Agnietenberg, Zwolle, De Valom, Huissen, Burgers Zoo Arnhem, Sprok, Bemmel/Lent, Landgoed Hotel Groot Warnsborn, Arnhem en de Stadsvilla, Arnhem. We komen allemaal uit Arnhem dus de bedoeling was ook dat de uitvaart in Arnhem zou gaan plaats nemen, gelukkig heb je hier de keus uit 3 verschillende uitvaartlocaties waar we uit kunnen kiezen. Toen ik Burgers Zoo zag schrok ik wel even want dat is de eerste keer dat ik heb gehoord dat je daar een uitvaart ceremonie kan doen. Ik en mijn oma gingen alle drie de locaties even opzoeken en kijken of het was is, Burgers Zoo viel al gelijk af want dat is eigenlijk helemaal niks voor ons. Dus er blijft alleen Landgoed Hotel Groot Warnsborn en de Stadsvilla over. De stadsvilla is een monumentaal pand die een mooi uitzicht heeft het park en de stad Arnhem, Geschikt voor mensen die geen standaard uitvaart willen, de stadsvilla heeft 7 zalen en diversiteit in catering. Landgoed Hotel Groot Warnsborn is in de bossen van Arnhem en er zijn veel kamers, er is ook een mogelijkheid om te blijven slapen. Mijn oma vond de Stadsvilla een mooie plek voor een uitvaartverzorging in Arnhem en ik ook, mijn opa heeft zijn hele leven in Arnhem gewoond. Aangezien je een mooi uitzicht hebt op Arnhem vinden wij dit allebei wel passend. Mijn opa kende dit monumentale pand ook, de meeste mensen in Arnhem hebben dit wel is gezien. Mijn opa was een speciale man en hij verdiende een over de top uitvaartverzorging in Arnhem met alles erop en eraan. Het is een verdrietige dag maar hij zou willen dat we zouden feesten en lekker eten.

Wij zijn heel tevreden over deze uitvaartverzorging in Arnhem

Ik ben blij dat ik deze website heb gevonden, ik kan mijn opa nu een speciale uitvaartverzorging geven in Arnhem na alle pijn die hij heeft gehad verdient hij alles over de top. De website heeft mij geholpen om een mooie uitvaartverzorging in Arnhem te kunnen vinden zonder dat ik me er meer over hoefde te stressen. Er staat een duidelijke uitleg onder de foto die erbij is geplaatst. Zo hoef je zelf niet onderzoek te doen naar een mooie plek. Het is natuurlijk een sombere dag maar we kunnen er niet omheen, deze website helpt met een goede locaties en catering.

Mooie uitvaartverzorging op verschillende locaties mogelijk

Door deze website heb ik mijn opa op een mooie locatie afscheid kunnen nemen ik raad u de site ilya-uitvaartzorg.nl aan omdat:

  • U hier verschillende uitvaart locaties kunt bekijken
  • U het makkelijker wordt gemaakt door de informatie die er staat
  • U geen zorgen hoeft te maken of het een mooie locatie is om uw dierbare dag te zeggen

Ik hoop dat u iets aan mijn tips zult hebben.