brein brein1Voor veel mensen is ADD en ADHD een groot probleem in het dagelijks leven, vooral kinderen hebben hier last van doordat ze zich niet goed kunnen concentreren op hun onderwijs. Gelukkig biedt Breingoed een oplossing waardoor je geen medicatie meer hoeft in te nemen en de last van deze aandoeningen toch minder wordt. Hier ben ik achter gekomen nadat mijn half broertje hier erg veel problemen mee had, hij kon zich namelijk helemaal niet concentreren in de school les waardoor hij een hele boel stof miste en ook snel weer alles vergat. De medicatie die hij dagelijks in moest nemen vond hij erg vervelend waardoor het ook wel eens werd overgeslagen, gelukkig kwamen we na lang researchen uit bij dit bedrijf wat een goede alternatieve oplossing bood.

Het is erg positief

Voor veel mensen kan Breingoed Neurofeedback een oplossing betekenen, niet alleen voor kinderen als mijn half broertje maar ook voor volwassen mensen. Er zijn namelijk erg

brein2

veel banen die uiterste concentratie vereisen op verschillende manieren en voor mensen met ADHD en ADD is dit echt een probleem en al helemaal op de langere termijn. Zo kun je tegen veel problemen aanlopen en de rest van je leven medicatie slikken is ook niet geweldig, daarom is het zeker een interessante en goede oplossing.